Concursul “InfoEducaţie Online” este dedicat echipelor mixte fete-băieţi şi este organizat de Uniunea Profesorilor de Informatică din Romania în colaborare cu Google Rise Project. În organizarea concursului tradiţional s-au mai implicat MEN, DJTS, Liceul Vidra, Şcoala Tulnici şi Colegiul Naţional “Unirea”.

     Înscrierea elevilor în competiţie se poate face aici.Toate lucrările înscrise la concursul online vor fi jurizate pană pe 25 mai 2014 şi vor fi acordate premiile I, II, III şi o menţiune la fiecare secţiune. Vor fi acordate premii în bani şi participarea gratuită la Concursul “InfoEducaţie” 2014 pentru echipele de pe locul I. Mai multe detalii găsiţi aici.

     Ediţia din acest an, cea cu numărul 21, este dedicată primei femei inginer din lume, Elisa Leonida Zamfirescu, şi se va desfăşura în perioada 28 iulie - 3 august 2014 în Tabara Gălăciuc. O altă noutate a ediţiei o reprezintă secţiunea internaţională care va fi susţinută de sponsorul  principal – Google (programul RISE), care va acorda premii substanţiale caştigătorilor. Concursul se desfăşoară pe secţiuni astfel: soft utilitar, soft educaţional, pagini web, multimedia şi roboţi.