Pentru înscrierea în Uniunea Profesorilor de Informatica din România vă rugăm să completaţi formularul de aici.

Cotizatia pentru 2019 este de 50 RON.

Plata cotizaţiei şi/sau sponsorizările se fac în următorul cont:

Asociatia U.P.I.R.
RO 03 BTRL 0010 1205 U00031XX
Banca Transilvania Alba Iulia

Donaţi 2% din impozit pentru sprijinul UPIR!

Contribuţia dvs. va folosi pentru sprijinul performanţei, perfecţionare, îmbunătăţire curricula etc.
Puteţi descărca documentul aici.

UPIR a obținut pentru al patrulea an consecutiv recunoaștere internațională pentru participarea cu succes în programul Cisco Networking Academy, pentru promovarea competențelor digitale în mediul educațional. Premierea a avut loc în cadrul unei ceremonii oficiale în cadrul "Partner summit" care a avut loc la Lisabona în Octombrie 2019.

diplome

Emil Onea – Vicepreședinte Uniunea Profesorilor de Informatică din România

 

Concursul de rețelistică și programare AcadNet, ajuns la ediția 14 va fi de anul acesta “Olimpiada de informatică practică-AcadNet”.
Concursul național InfoEducație. cel mai popular concurs practic de informatică aplicată din România este acum olimpiada națională înscrisă în lista oficială a MEN. Este în același timp și cel mai longeviv în peisajul competițiilor La vârsta de 27 de ani, organizat în același loc din Vrancea: Tabăra Gălăciuc, poartă acum numele de Olimpiada de inovare și creație digitală-Infoeducație”.
.

Fie că ești elevstudentpărintevoluntar sau reprezentant al unei companiiHour of Code este cadrul perfect în care poți face ceva pentru educație.