Pentru înscrierea în Uniunea Profesorilor de Informatica din România vă rugăm să completaţi formularul de aici.

Cotizația pentru anii 2020 și 2021 este de 85 RON/an.

Plata cotizaţiei şi/sau sponsorizările se fac în următorul cont:

Asociatia U.P.I.R.
RO 03 BTRL 0010 1205 U00031XX
Banca Transilvania Alba Iulia

Donaţi 2% din impozit pentru sprijinul UPIR!

Contribuţia dvs. va folosi pentru sprijinul performanţei, perfecţionare, îmbunătăţire curricula etc.
Puteţi descărca documentul aici.

Logo Complet Color RO ANISAcord de colaborare, schimb de servicii și de imagine între ANIS (Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii) și UPIR , in cadrul Olimpiadei de Informatică aplicată – Acadnet și al Olimpiadei de Creativitate și Inovare Digitală – Infoeducație.

1. Etapa de pregatire va avea startul pe 28 octombrie 2021.

2. Concursul individual se va desfășura în perioada 3 - 5 decembrie 2021.

3Competiția pe echipe va avea loc pe 10 - 12 decembrie 2021.

UPIR announcementNe face placere sa sustinem initiativa UNbreakable Romania - concursul național organizat pentru liceeni și studenți din țară ce se pregătesc pentru o carieră în securitate cibernetică. 

1. Etapa de pregatire va avea startul pe 1 Aprilie când participanții înscriși vor avea la dispoziție resurse teoretice și practice ce le va permite familiarizarea cu formatul și metodologia concursului. 

2. Concursul individual se va desfășura în perioada 14-16 Mai

3Competiția pe echipe va avea loc pe 4 - 6 Iunie

La finalul sezonului se va face un clasament național #ROEduCyberSkills care va oferi o privire de ansamblu asupra performanței în securitate cibernetică la nivelul României.

Înregistrarea este gratuită și se face pe site-ul oficial: https://unbreakable.ro/inregistrare 

tech kitesPrin Tech Kites, program dezvoltat de Ateliere Fără Frontiere și susținut de BRD - Groupe Société Générale, UPIR(Uniunea Profesorilor de Informatica din Romania) a sprijinit dotarea a 10 unități de învățământ din Caraș-Severin, Dolj, Hunedoara, Vrancea și București cu 150 de calculatoare recondiționate. Cele 6 școli gimnaziale și 4 licee beneficiare ale donației au fost selectate de UPIR pentru că pot dezvolta un mediu educațional care să conducă la performanțe ale elevilor în zona STEM, dar le lipsesc echipamentele IT necesare.

Datorită programului Tech Kites, elevii care fac parte din echipa de robotică LTCDMNrobotics a Liceului Tehnologic „Clisura Dunării” din Moldova Nouă își pot implementa acum proiectele și se pot pregăti mai bine pentru competițiile viitoare.

Află mai multe despre programul Tech Kites, parte din platforma #EduClick, și restul beneficiarilor aici: http://bit.ly/TechKites2020